Begravelse

Hos Madame Tusindfryd i Nykøbing Mors, laver vi mange smukke begravelsesbinderier.

Bårebuketter til begravelse efter dine ønsker

Smukke og personlige buketter

Hos Madame Tusindfryd i Nykøbing Mors, laver vi mange smukke begravelsesbinderier. Vi binder noget for enhver smag, og du får derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på blomsterbinderiet. Mange af vores kunder er bosat i området Salling, Thy og Mors, fra Skive til Thisted.

Skal du have bundet en bårebuket i området omkring Mors, Thy eller Salling, bør vi være dit foretrukne valg af blomsterbutik.

​Vi foretager gratis udbringning af bårebuketten i lokalområdet, men ved levering igennem vores Interflora samarbejde, tillægges der et gebyr. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om levering af bårebuketten.

Hvad er forskellen på en bårebuket og en blomsterbuket?

Bårebuketten adskiller sig fra den velkendte blomsterbuket, da en normal buket er rund og står op. En bårebuket er en buket der er bundet til at ligge på et kirkegulv, da den er flad på undersiden. Den flade underside skyldes måden, hvorpå buketten er bundet.

Vi kan komme silkebånd på alle vores binderier i følge aftale med kunden, og har i denne forbindelse et stort udvalg af farver, størrelser og skrifter. Silkebåndet med tekst kan tilkøbes, alt sorgbinderig. Dette aftales dog når du bestiller, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser i forhold til prisen, da vi aftaler alt med dig på forhånd.

Personligt & smukt farvel til en du elsker

Et begravelsesbinderi eller en bårebuket er et meget personligt binderi, og vi vil derfor gøre vores yderste for at lave et binderi tilpasset dine ønsker og behov, når du skal sige farvel til en du holder af.​ I samråd med dig, finder vi ud af præcis, hvilken sammensætning binderiet skal bestå af.

​Vælger du at lade os sammensætte begravelsesblomsterne for dig, garanterer vi, at gøre det så smagfuldt og smukt som muligt. Vi kan både levere bårebuketter og båredekorationer, kranse mm. og vi gør vores yderste for at sikre, at den sidste hilsen fra dig er noget specielt.

Kontakt os vedrørende blomster til begravelse

Ønsker du yderligere oplysninger om blomster til begravelse, er du velkommen til at kontakte os. Når du kontakter eller besøger os, aftaler vi en pris/budget for din bårebuket, som vi ikke overstiger.

Prisen starter ved 100 kr. og overstiger typisk ikke 700 kr., da det så går over til en båredekoration eller krans. Du bestemmer altså selv, hvor meget du vil bruge på dekorationen.

Du kan også få en rutevejledning her, hvis du er mere tryg ved at besøge os i butikken.

​Ring til os på 97 72 14 17 eller skriv til madametusindfryd@gmail.com​ for at bestille blomster til begravelse.

(+45) 97 72 14 17
madametusindfryd@gmail.com