En kærlig tanke

Vi sørger for friske blomsterbuketter.

​Blomsterbuketter er en kærlig tanke til dine nære

Forkæl en du holder af

Hos Madame Tusindfryd på Mors, kan du trygt bestille dine blomsterbuketter. Vi sørger for at levere dine blomster smukt indpakket efter form og farve, og tager imod alle former for bestilling.

​Vi kan levere blomster og buketter i hele Salling, Mors og Thy, fra Skive til Thisted. Dog kan vi også, som Interflora butik, tilbyde levering i hele landet – ja, endda hele verden. I vores blomsterbutik, tilbyder vi også salg af brugskunst.

​Levering af blomster til enhver anledning

Som uddannet blomsterdekoratør i Nykøbing Mors, kan vi tilbyde vores kunder et stort udvalg af blomster. Vi har et stort udvalgt af blomster. Hvis du ønsker nogle blomster, som ikke findes i blomsterbutikken kan vi bestille dem hjem fra Holland.

​Vores store udvalg af blomsterbuketter og -dekorationer kan bestå af bårebuketter, dekorationer og kranse, alt slags blomster binderi til fødselsdage, jule- og brudebuketter, blomster til den du elsker, tak-for-hjælpen buketter – ja kort sagt blomster til enhver anledning, heriblandt:​

  • Bryllupper
  • Receptioner
  • Fester
  • Kontorer​
  • ​Begravelser
  • Juledekorationer
  • Og meget mere

Her får du altid de friskeste og mest holdbare blomsterbuketter

Når du bestiller en blomsterbuket hos os, får du et vist antal blomster efter dine ønsker, som der er bundet i en form, eksempelvis omkranset af grønne blade.

Her er der mange muligheder og med vores rigtig mange års erfaring og øvelse, kan vi sammensætte nogle utrolig smukke buketter med blomster i bestemte farvenuancer eller efter tema.

Vi sætter kunden i første række, og stiller vores erfaring og ekspertise til rådighed, så vi sammen kan finde den bedste og smukkeste løsning. Alle blomsterbuketter bindes altid samme dag, som de bestilles.

Kombineret med, at vi opbevarer vores blomster til binding, på køl, garanterer denne service, at vi altid leverer de friskeste blomsterbuketter med den bedste holdbarhed. Derfor vælger vores kunder os – igen og igen.

Bestil blomster med suveræn service

​Madame Tusindfryd leverer altid personligt din bestilling i vores område, og kommer som en ekstra service, gerne ud i forbindelse med bryllupper og selskaber, og hjælper dig med at opstille blomsterne.

​Søger du yderligere information omkring udbringning af blomster, er du velkommen til at kontakte os på 97 72 14 17 eller ved at skrive til madametusindfryd@gmail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen herunder. Du er også velkommen til at besøge os i blomsterbutikken – find vej her.

(+45) 97 72 14 17
madametusindfryd@gmail.com